Service & Onderdelen

De verzending van originele Bomech (reserve)onderdelen gebeurt vanuit ons centrale magazijn in Albergen, Nederland. De openingstijden hiervan zijn maandag t/m vrijdag 7:30 – 16:30. Telefonisch zijn we te bereiken onder het nummer +31 546 782 484.

Wanneer u een aanvraag heeft voor (reserve)onderdelen, zorgt u er dan voor dat u het type machine (bv. Farmer, Speedy, Multi of Flex), het bouwjaar en het serienummer van de verdeler binnen handbereik hebt. Daarnaast kunt u ook onderdelen bestellen door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden of een email te sturen naar parts@bomech.nl.

Garantie

Indien u delen besteld voor een machine die zich in de garantietermijn begeeft, en die volgens uw mening onder deze garantie vallen, dient u dit vooraf met onze serviceafdeling te bespreken. Garantieclaims betreffende delen welke uit eigen beweging zijn besteld worden niet in behandeling genomen.

Onderstaand kunt u een garantieaanvraag formulier downloaden waarop u de aanvraag kunt verwerken. Met het insturen van dit formulier gaat u automatisch akkoord met de vermelde voorwaarden. U kunt dit formulier terug sturen naar service@bomech.nl.

Download garantieformulier hier

Werkwijze bestelling onderdelen:

• Er worden alleen schriftelijke bestellingen aangenomen.

• Wanneer u de onderdelen met een nachtzending wil laten verzenden, let u er dan op dat uw bestelling vóór 11:30 via parts@bomech.nl bij ons binnen moet zijn.

• Bij retourzendingen worden opslagkosten van 20% van de waarde van de goederen berekend. Minimaal €25,- per retourzending.

(Reserve)Onderdelen Bestelformulier
* *Verplicht veld